Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τάξεις Προφορικών, εξάσκηση της γλώσσας σε Η/Υ & δανειστική βιβλιοθήκη

Στο σχολείο μας, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν σταματά στην τάξη!

Κάθε μαθητής στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή, έχει πρόσβαση σε:


Τάξεις Προφορικών

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στα προφορικά, εντάσσοντας μαθήματα συνομιλίας στα Αγγλικά. Τόσο για τις εξετάσεις κάθε επιπέδου, όσο και για απλή, καθημερινή χρήση. Και αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσει ο θεσμός Conversation Classes - τάξεις συνομιλίας. Οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προφορικές τους δεξιότητες, αναπτύσσοντας ιδέες και απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα.

Σημείωση: Είναι καλό οι μαθητές να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο φυλλάδιο που υπάρχει στο φάκελό τους γι’ αυτόν τον σκοπό. Επίσης, κάθε τρίμηνο θα δίνεται ξεχωριστή βαθμολογία μαζί με τη βαθμολογία των αγγλικών.



Εξάσκηση σε Ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Στο Κέντρο μας λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Lab) και μια μεγάλη σειρά εκπαιδευτικών εφαρμογών ειδικά για την υποβοήθηση εκμάθησης της Αγγλικής. Στο εργαστήριο οι μαθητές έχουν διαδραστική πρόσβαση στις ασκήσεις, τη γραμματική και το λεξιλόγιο του βιβλίου τους.

Σημείωση: Συνιστάται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής από την αρχή της σχολικής χρονιάς, όπως και στις τάξεις προφορικών.



Δανειστική βιβλιοθήκη

Στο χώρο του εργαστηρίου λειτουργεί επίσης δανειστική βιβλιοθήκη όλων των γλωσσών και επιπέδων. Έτσι, μαζί με την προφορική εξάσκηση, τους υπολογιστές και την ξενόγλωσση βιβλιογραφία, τα παιδιά αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της γλώσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: